Ruilen en Retourneren

We hebben de meeste gestelde vragen aan onze klantenservice over bezorgen en retourneren voor je verzameld in een handig overzicht. Alle veel gestelde vragen lees je hierNog geen antwoord op je vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor de retour zending naar LUDIQX zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht; zorg dan dat het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan LUDIQX geretourneerd wordt. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via support@ludiqx.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier. Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Ga door via het portaal en u zult de optie krijgen om een koerier te kiezen voor uw retourzending. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

LUDIQX B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij LUDIQX B.V. aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen. Zorg ook dat je de zending voldoende frankeert, omdat we deze anders niet kunnen aannemen.