Contact

Bij LUDIQX.nl vind je alles wat je nodig hebt als echte JURA koffieliefhebber. Ontdek ons uitgebreide assortiment van JURA koffiemachines, accessoires en koffieproducten, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende koffiegenieters. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine, reserveonderdelen of premium koffiebonen, wij hebben het allemaal. Laat je passie voor JURA-koffie tot leven komen en creëer telkens weer de perfecte kop koffie. Bij LUDIQX.nl ben je aan het juiste adres voor alles wat de echte JURA koffieliefhebber nodig heeft.

Heb je een vraag, lukt het online bestellen niet, suggestie of klacht over een product of dienst? Neem dan contact met ons op, onze klantenservice staat 6 dagen per week voor je klaar!

FAQ

Heb je vragen of opmerkingen? Kijk dan eerst op de veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Telefoon

Op dit moment hebben we beperkte capaciteit en kunnen we slechts één telefoongesprek tegelijkertijd voeren. Het kan zijn dat je niet onmiddellijk een van onze medewerkers aan de lijn krijgt. Geen zorgen! Klik eenvoudigweg op de "Hulp Nodig?" knop onderaan de website en een van onze collega's zal direct beschikbaar zijn om je te helpen. We streven ernaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de ondersteuning die je nodig hebt.

Houd er rekening mee dat onze klantenservice telefonisch bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Als je buiten deze tijden contact met ons opneemt, raden we je aan om de chatfunctie linksonder te gebruiken voor een snelle respons. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!