JURA

JURA en LUDIQX bundelen hun krachten om jou thuis en op het werk te laten genieten van de allerbeste koffie-ervaring. Als premium partner voor de consumenten- en professionele koffiemachines van het gerenommeerde Zwitserse merk JURA, staat LUDIQX garant voor kwaliteit en expertise. JURA, wereldwijd dé specialist in premium volautomaten, levert koffiezetapparaten die synoniem zijn aan een perfect koffieresultaat, intuïtieve bediening en schitterend design.De koffiebonen van LUDIQX zijn zorgvuldig gebrand en speciaal afgestemd op JURA koffiemachines. Deze doordachte combinatie maximaliseert het potentieel van zowel de machine als de bonen, wat resulteert in een buitengewoon smaakvolle koffie-ervaring!

JURA VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES

Geniet thuis van heerlijke espresso, koffie of cappuccino met de gegarandeerde kwaliteit van een JURA koffiemachine. Onze koffiemachines bieden niet alleen een uitzonderlijke smaakbeleving, maar zijn ook zeer duurzaam, met een indrukwekkend lange levensduur. Kies voor de zekerheid van hoogwaardige koffiebereiding in jouw eigen omgeving met een JURA koffiemachine

JURA koffiemachines voor thuis

JURA PROFESSIONELE VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES

Geniet van hoogwaardige koffie op kantoor, want goede koffie is een basisbehoefte. De professionele koffiemachines van JURA bieden een perfecte oplossing voor elke onderneming of werkomgeving. Ontdek de smaakvolle en efficiënte koffiebeleving die JURA koffiemachines op het werk kunnen bieden.

JURA professionele koffiemachines

JURA accessoires & toebehoren

Maak je koffiebeleving compleet met de uitgebreide reeks JURA accessoires. Of je nu je melk op de juiste temperatuur wilt houden met speciale coolers, de machine wilt bedienen met een app of je kopjes wilt verwarmen, JURA biedt een verscheidenheid aan accessoires die jou gemak en plezier in elke koffiemoment brengen. Ontdek de mogelijkheden om jouw koffie-ervaring te verrijken met JURA accessoires.

Bekijk de JURA accessoires

JURA onderhoud producten

De JURA onderhouds- en reinigingsmiddelen zijn nauwkeurig ontwikkeld en afgestemd op de specifieke onderdelen van de koffiemachines. Hierdoor ben je verzekerd van een optimaal onderhoud van je machine. Kies voor de zekerheid van hoogwaardige onderhoudsproducten die zijn ontworpen om de prestaties en duurzaamheid van je JURA koffiemachine te waarborgen.

Bekijk de JURA onderhoud producten

De belangrijkste JURA technologiën

ZO WERKT EEN JURA VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE

INTELLIGENT WATER SYSTEEM

INTELLIGENT WATER SYSTEEM

Met het Intelligent Water Systeem is kalkaanslag verleden tijd. Nadat je de juiste waterhardheid hebt ingesteld, blijft je koffiemachine in topconditie door gebruik te maken van de Claris Smart waterfilter. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat ontkalken niet langer nodig is. Geniet van zorgeloos koffiezetten en behoud de optimale prestaties van je JURA koffiemachine.

IDEALE TEMPERATUUR VOOR MICRO MELKSCHUIM

JURA heeft geavanceerde technologie ontwikkeld om een volautomaat zacht microschuim te laten produceren. Het melkschuim bestaat uit zeer fijne poriën, waardoor het ideaal is voor het bereiden van heerlijke cappuccino's. Ervaar de perfecte balans van textuur en smaak in elke kop koffie dankzij het zachte microschuim van JURA.

INTELLIGENT PRE BREW AROMA SYSTEEM

Deze innovatieve technologie van JURA zorgt ervoor dat het maximale aroma uit de koffiebonen wordt gehaald. Voor het koffiezetten wordt de versgemalen koffie besprenkeld met water, waardoor de koffie gaat opwellen of bloomen. Dit resulteert in een mooie gelijkmatige extractie, waardoor je kunt genieten van een kop koffie met een intens en evenwichtig aroma. Ervaar de perfecte smaakbeleving met de aroma-extractietechnologie van JURA.

Het bedrijf JURA: Hoogste kwaliteit en service

JURA heeft niet alleen de beste volautomatische koffiemachines ontwikkeld, maar zet zich ook in voor de duurzaamheid en langdurige prestaties van hun machines. De service van JURA is uitmuntend. In de JURA Service Factory krijgt jouw machine een volledige onderhoudsbeurt, waarbij onderdelen die na verloop van tijd aan slijtage onderhevig zijn, worden vervangen. Daarnaast wordt de espressomachine zowel van binnen als van buiten grondig gereinigd voor een optimale werking. Vertrouw op JURA voor hoogwaardige koffiemachines en uitstekende service.