Passie voor koffie

Welkom bij onze winkel met showroom in Leiden! 

Ontdek hoe onze liefde voor koffie in 2013 begon toen we ons eerste huis kochten en op zoek gingen naar de perfecte volautomatische koffiemachine. Onze keuze viel op een JURA, en sindsdien is onze passie voor koffie alleen maar gegroeid. Wat begon als een eenvoudige interesse, is uitgegroeid tot een diepe liefde en toewijding aan alles wat met koffie te maken heeft.

Op LUDIQX.nl delen we graag onze passie voor koffie met jou. Van het bespreken van de nieuwste koffietrends tot het delen van recepten en tips voor het bereiden van de perfecte kop koffie thuis, we nemen je mee op ons koffieavontuur. Ontdek de wereld van koffie met ons op LUDIQX.nl en laat je inspireren door onze liefde voor dit heerlijke drankje.

Bij ons draait alles om persoonlijke service en aandacht voor elke klant. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen om jou te helpen en te adviseren bij het vinden van de perfecte koffiemachine of accessoires.

Onze showroom staat vol met prachtige producten waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een volautomatische koffiemachine, koffiebonen van topkwaliteit of accessoires om je koffie-ervaring te verbeteren, wij hebben het allemaal.

Het beste van alles? Bij ons kun je gratis parkeren recht voor de deur, waardoor je bezoek aan onze showroom nog gemakkelijker wordt. Maak dus gerust een afspraak en kom langs om onze winkel te bezoeken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het ontdekken van de perfecte koffie-ervaring.

Advies of hulp nodig? Bel ons op +31 (0)71 20 340 74 of mail naar hello@ludiqx.nl